ΜΟΝΩΣΗ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

ΔΑΠΕΔΑ

ΜΟΝΩΣΗ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

ΔΑΠΕΔΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία CONMAT δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2010 από στελέχη με παρουσία στο χώρο των κατασκευών για δεκαπέντε και πλέον έτη. Η συνεργασία με εταιρείες όπως η ΚNAUF  στον τομέα της ξηράς δόμησης, η MAPEI  στο χώρο της επισκευής, ανακαίνισης, εξωτερικής θερμομόνωσης , της Domisima, στον τομέα στεγανοποίησης επισκευής και ειδικών κατασκευών, είναι η σφραγίδα ποιότητας των υλικών που εμπορεύεται και εφαρμόζει.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η αισθητική αρτιότητα, η εργονομία & η λειτουργικότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις κατασκευές μας. Πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, άριστης ποιότητας δομικά υλικά & εξοικονόμηση στο 100% ως προς την αρτιότητα των χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η Conmat ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού, στην επέκταση μονοκατοικίας, καθώς και στην  διασκευή-επέκταση επαγγελματικών χώρων & ξενοδοχείων. Στόχος μας είναι η από κοινού με τον πελάτη αναζήτηση των ιδανικών λύσεων για τις καλύτερες συνθήκες διαμονής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός είδους εφαρμογές δόμησης που βασίζονται στην ξηρά δόμηση, στην χρήση δηλαδή ξηρών υλικών, όπως γυψοσανίδες, τσιµεντοσανίδες, µεταλλικό σκελετό και ορυκτοβάµβακα, δηλαδή χωρίς τη χρήση σοβά ή άλλων κονιαμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι η τοποθέτηση θερμομονωτικών υλικών στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων τοίχων ενός κτιρίου για την προστασία του απο τις καιρικές συνθήκες ώστε να του παρέχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η επιλογή των κατάλληλων υλικών γίνεται λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια  ή την ενεργειακή μελέτη σε συνδυασμό με την κλιματική ζώνη που βρίσκεται το κτίριο, τη χρήση του και τα δομικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η μόνωση ταράτσας  ως αναφορά είναι το σύνολο των εργασιών που πρέπει να διεκπεραιωθούν, ώστε να επιτευχθεί η προστασία του εκάστοτε κτιρίου από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η βροχή & η υγρασία. Για την σωστή εφαρμογή χρησιμοποιούνται μόνο εξειδικευμένα υλικά. Η θερμομόνωση ταράτσας, θεωρείται απαραίτητη για την προστασία του κτιρίου από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, διατηρώντας το ύψος της σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΑΠΕΔΑ

Με τον όρο δάπεδο αναφερόμαστε σε μία σωστά διαμορφωμένη & καλή συμπυκνωμένη υπόβαση, είτε αυτό αφορά τον εξωτερικό είτε τον εσωτερικό χώροενός κτιρίου η ενός επαγγελματικού χώρου. Βάση των δεδομένων χρήσης, τον τύπο και τις συνθήκες, οι λύσεις & οι μεθόδοι  ποικίλουν. Ο δομικός οπλισμός, η πλάκα σκυροδέματος, οι αρμοί διαστολής και οι τελικές προστατευτικές επιστρώσεις είναι στοιχειά τα οποία συντελούν στην σωστή λειτουργία του δαπέδου και στην μακρόχρονη χρήση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας στον τομέα των κατασκευών, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιριακών εγκαταστάσεων, εγγυάται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής και εποπτείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναλαμβάνουμε

Κατοικίες | Πολυκατοικίες | Επαγγελματικούς Χώρους & Καταστήματα | Ξενοδοχεία & Τουριστικά καταλύματα

Δομές Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Ιατρεία, Φαρμακεία, Οδοντιατρεία, Νοσοκομεία, Διαγνωστικά Κέντρα κ.ά)

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις | Ειδικές Κατασκευές (Εκθεσιακά Περίπτερα, Πεζογέφυρες, Σταβλικές Εγκαταστάσεις κ.ά)

Εξωτερικούς Χώρους | Σιδηροκατασκευές

Ζητήστε Προσφορά

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή για την ανακαίνιση του σπιτιού, ή του επαγγελματικού σας χώρου?

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας !
Υπήρξε σφάλμα στην προσπάθεια να παραλάβουμε το μήνυμά σας. Παρακαλώ δοκιμάστε π΄άλι αργότερα.
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας !
Υπήρξε σφάλμα στην προσπάθεια να παραλάβουμε το μήνυμά σας. Παρακαλώ δοκιμάστε π΄άλι αργότερα.

Καλέστε μας

(+30) 28210 93570 – 6959 997 450

Διεύθυνση

Λ.Καζαντζάκη 116Α

Ωράριο Καταστήματος

7:30 – 15:30

Καλέστε μας

(+30) 28210 93570 – 6959 997 450

Διεύθυνση

Λ.Καζαντζάκη 116Α

Ωράριο Καταστήματος

7:30 – 15:30